Over betonboringen

Ook een bestanddeel van Stubbe is Studiam, ons grossier in professionele en hoogwaardige diamantgereedschappen.

Daarin bestaan we flexibel. We werken buitengewoon netjes en zoveel mogelijk stofvrij. Daardoor mogen we u als opdrachtgever voor verbouwingen veel overlast besparen.

nl teneinde uw belangstelling per e-email te stellen. Vergeet niet de telefoonnummer te vermelden, dan nemen we zo spoedig geoorloofd contact met u dan ook op. Adres

Voor het opruwen van betonvloeren hebben wij een bouchardeerkar voorzien van hardmetalen widia-koppen met een werkbreedte aangaande ongeveer 40 centimeter. De randen aangaande vloeren, waar de kar niet voor mag, geraken handmatig via het opgeruwd. Een compressor en toebehoren nemen we alleen mee. 

Via te werken met mineraalwater, lekbakken en efficiënte apparatuur is het aantal stof geminimaliseerd. Allicht is al die stof en vrijgekomen puin tevens meegenomen. Zodra Arts Betonboringen langs is geweest blijft louter dit afgesproken boor- en zaagwerk achter.

Tegelijk boren we goedkoper en eerder in materialen buiten wapening. Dit gebeurt met zogeheten widia- en hardmetaalboren, aangedreven via elektrisch of pneumatisch werktuig.      

Via ons geraken in een gevel gaten geboord, schuin naar de kruipruimte toe. In die gaten posten we kokers betreffende daarop ons zwart rooster. Dit verrichten wij zowel in balken en gevels van ook beton mits steen.  

boren I zagen I verankeringen I betonslijpen en –frezen I sleuvenzagen I boucharderen I ventilatieroosters I korte sloopwerken

Wij boren in veel andere meerdere soorten beton, asfalt en steen. Doordat ieder materiaal anders is, heeft ieder bouwstof verder ons bijzondere verzorging benodigd.

Werken betreffende Loomans Betonboringen levert u verschillende voordelen op.Daar al onze wagens standaard get more info zo breedvoerig zijn uitgerust, mogen we vlug reageren.

Daarenboven kunnen we uiterst zorgvuldig te werk. We kennen een regels welke aangevoegd bestaan aan het werken in een medische omgeving en weten dat dit afbreukrisico omvangrijk kan zijn. Dus gebruiken we speciale apparatuur om verspreiding betreffende koelwater en stof te bestrijden. Zo belasten wij een omgeving minimaal.

Betonboringen, er zijn verschillende manieren om betonboringen uit te voeren. Voor iedere klus bepalen wij welke apparatuur nodig is en voeren deze klus dan met de gewenste precisie voor u uit.

Arts Betonboringen beschikt aan verschillende soorten zagen, waaronder tevens waterzagen en bondige zagen. Hierbij kan er vlak in ons hoek tegen de muur geraken gezaagd.

Het werkgebied omvat ons plaats met een straal van circa 80km.rond Eindhoven, in Holland en België ook voor de B&U dan ook mits de GWW-sector.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *